نان جو و ارزش غذایی آن


به دلیل ارزش ویژه نان جو
از نان جو به عنوان اکسیر جوانی یاد شده است.
زیرا نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی از ارزش ویژه ای برخوردار است.
و از این جهت این نان مورد توجه بیشتری قرار گرفته است.
مصرف آن حس خستگی را از بین می برد.
و به بدن انرژی روزانه را می دهد اگر خیلی احساس خستگی می کنید حتی اگر هیچ فعالیت فیزیکی نکرده اید.
ممکن است کمبود مواد مغذی داشته باشید.


با توجه به کربوهیدرات های بسیار پیچیده که نان جو موجود است این گزینه برای صبحانه انتخاب ایده آلی است .
انرژی مورد نیاز را تامین می کند و سبوس موجود در آن از سفید شدن مو جلوگیری و حافظه را تقویت می کند.

همه ما می دانیم که کلسترول بالا یکی از بزرگ ترین دشمنان سلامتی است.
و وقتی سطح آن در بدن بسیار بالا می رود بسیار مهم است.
آن را کاهش دهیم بنابراین اگر می خواهید از سلامت خود مراقبت کنید و کلسترول را پایین بیاورید نان جو مصرف کنید.

به دلیل فیبر بالا، برای مبارزه با یبوست بسیار عالی است.
و کمک می کند به طور مرتب شکم کار کند.
چیزی که برای سلامتی بسیار مهم است و در بسیاری از اوقات ما به آن اهمیت نمی دهیم.

کربوهیدرات های پیچیده موجود در نان جو از بروز گرسنگی در ایام روزه داری جلوگیری می کند بنابراین مصرف آن هنگام سحر توصیه می شود.

املاح و مواد معدنی به تقویت و استحکام استخوان کمک می کند.
می‌توانید با مصرف آن نرمی استخوان کودکان را رفع کنید.

چنانچه نان جو کم نمک تهیه شود دارای خواص بیشتری است که به صورت خلاصه اگر بخواهیم به آنها بپردازیم شامل :

جلوگیری از تولید چربی های زیان آور در خون

تنظیم فعالیت دستگاه گوارش

تعدیل فشار خون

تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون

پاکسازی دیواره های معده و روده از ذرات آلوده کننده

مقابله با رشد تومور در بدن

جلوگیری از چاقی

حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه ب در آن و تقویت حافظه است.

از همین نویسنده ...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *