کریستین امانپور

عنوان شغلی: مجری بین المللی

سال تولد: 1985

داستان کریستین امانپور

کریستین امانپور یکی از مشهورترین و نام آورترین زنان ایرانی در خارج از کشور است .

یک برنامه تلویزیونی مصاحبه در امور جهانی که به میزبانی روزنامه‌نگار انگلیسی-ایرانی کریستین امانپور از سی‌ان‌ان بین‌الملل پخش می‌شود.

این روزها به عنوان مجری در تلویزیون بریتانیا فعالیت دارد.

وی یکی از افراد شاخص و مهم شبکه خبری CNN است و مصاحبه های شبانه توسط وی صورت می گیرد.

همچنین وی یکی از معدود خبرنگاران زن در جهان است که بیشترین میزان دنبال کننده را در صفحات مجازی داراست.

تاریخ

در ۱۶ مارس ۲۰۲۰، این برنامه با زیرنویس پرتغالی پخش روزانه خود را از CNN Brazil آغاز کرد.

دوران کودکی و جوانی کریستین

کریستین امانپور در سال ۱۳۳۶ از پدری ایرانی و مادری انگلیسی در لندن انگلستان متولد شد. پدر او «محمد امانپور» به‌عنوان مدیر در شرکت هواپیمایی «هما» کار می‌کرد و وقتی که کریستین متولد شد، با خانواده‌اش به تهران آمد. خانواده امانپور در تهران زندگی مرفهی داشتند و تصمیم گرفتند کریستین را برای تحصیل به مدارس شبانه‌روزی انگلستان بفرستند.  از  کریستین هم تحت‌تأثیر مدرسه و نیز مادر مسیحی خود، مسیحیت را به‌عنوان مذهبش انتخاب کرد. کریستین تحصیلات خود را در انگلستان به پایان رساند و به خانه پدری‌اش در تهران بازگشت. مدتی بعد، روزی پدرش او را صدا می‌کند و می‌گوید «کریستین، زندگی ای که تا امروز می‌کردیم به‌زودی به پایان می‌رسد، چون دارد انقلاب می‌شود و همه چیز به‌کلی عوض خواهد شد.»
بعد از آن، بار دیگر کریستین همراه با خانواده‌اش به آمریکا مهاجرت می‌کند و خیلی تصادفی در دانشگاه رودآیلند مشغول به تحصیل در رشته روزنامه‌نگاری می‌شود. امانپور پس از اینکه از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شد مدتی می‌رود و در شبکه WJAR رودآیلند (که جزء زیرمجموعه ان‌بی‌سی می‌شد کار می‌کند). اما مدتی بعد تصمیم می‌گیرد به یک شبکه خبری معتبرتر و بزرگ‌تر بپیوندد. کریستین امانپور تقریباً برای تمام شبکه‌های تلویزیونی مهم آمریکا، درخواست استخدام می‌فرستد و حتی بعضی جاها هم تا پای مصاحبه می‌رود، ولی همه این شبکه‌ها به‌خاطر لهجه خارجی او، موهای سیاه و وزوزی‌اش و نام غیر قابل تلفظش او را رد می‌کنند. اما او آدمی نبود که تسلیم شود و آن‌قدر پافشاری کرد تا اینکه از طرف شبکه تازه‌تأسیس «سی‌ان‌ان» به‌عنوان دستیار در سرویس بین‌الملل استخدام شد و به قول خودش «با یک چمدان، یک دوچرخه و صد دلار پول» به دفتر «سی‌ان‌ان» در آتلانتا رفت.