گردو، غذای مغز انسان
گـردو را بـه نـام “غذای مغـز” نیز می شناسـند و ایـن فقـط بـه خاطـر شـباهت آن به مغز نیسـت، بلکـه به خاطر وجـود امگا ۳ فراوان آن می باشـد. بـرای درسـت عمـل کـردن مغـز، بـه امـگا ۳ نیاز داریـم. مصـرف ۴ عـدد مغـز گـردو در روز موجب افزایـش اسـید چـرب ضروری امـگا ۳ مـی گردد. یـک چهـارم فنجان مغـز گـردو، در حـدود ۸/۹۰ درصـد نیـاز روزانـه بدن بـه این چربی ضـروری را تامیـن مـی کنـد. از دیگـر فوایـد گردو مـی توان بـه 23 مـورد زیر اشـاره نمود:
کاهـش کلسـترول کل/ کاهـش LDL کلسـترول/ افزایش HDL کلسـترول/ افزایش قابلیت ارتجاعی رگ هـای بدن/ محافظـت در برابر بیمـاری قلبی/ افزایـش قـدرت ذهـن و هـوش/ مفید بـرای تنگی نفـس/ جلوگیری از ورم مفاصـل/ مفید در بیماری هـای پوسـت نظیـر: اگزمـا و پسـوریازیس( بـه وجـود آمـدن لکـه هـای قرمز رنـگ در پوسـت)
ضـد سـرطان/ دارای آنتـی اکسـیدان. در بیـن آجیـل هـا، آنتـی اکسـیدان گردو و شـاه بلـوط از همـه بیشـتر اسـت/ محافظـت از سیسـتم ایمنی/ جلوگیـری از لختـه خـون/ تنظیم سـوخت و سـاز در بـدن/ تنظیـم فشـار خـون/ تنظیم قنـد خون/ جلوگیـری از پارکینسـون و آلزایمـر/ جلوگیـری از سـنگ کیسـه صفـرا/ حفاظـت از اسـتخوان/روغـن گـردو درمـان کننـده دردهـای مفاصـل اسـت و جـذب مـواد غذایـی را آسـان مـی کنـد
کودکانـی کـه مقـدار امـگا ۳ در برنامـه ی غذایی شـان کـم اسـت، اختلالاتـی مانند بیـش فعالی یا هایپراکتیـوی، مشـکالت رفتـاری، کـج خلقـی و مشـکالت خـواب در آنهـا زیـاد اسـت/ زنانـی کـه در هفتـه ۲۸ گـرم آجیـل و بـادام زمینـی مصرف مـی کننـد، ۲۵ درصـد احتمال پیشـرفت سـنگ کیسـه صفـرا را کـم مـی کننـد/ اگر مـی خواهید خـواب آرامـی داشـته باشـید، بـرای شـام، سـالاد سـبزیجات بـه همـراه گـردو مصـرف کنید.