آیا با مصرف برخی ازمواد غذایی میتوان مانع از رشد سلول های سرطانی در بدن شد؟
ماه اکتبر ماه اطلاع رسانی راجع به سرطان سینه می باشد.علت این نام گذاری به این خاطر است که باوج.د شایع بودن این سرطان در میان بانوان با اصلاح سبک زندگی و تشخیص به هنگام ،میتوان به راحتی از پس این بیماری برآمد.
به تازگی سایت pledgetimesلیست خوراکی هایی که به دلیل دارا بودن مقادیر بالای آنتی اکسیدان از رشد سلول های سرطانی جلوگیری میکند را منتشر کرده است.
سبزیجات دارای برگهای سبز
مصرف سبزیجات دارای برگهای سبز برای سلامتی مفید است زیرا این نوع از خوراکی ها حاوی میزان قابل توجهی از ویتامین، مواد معدنی و فیبر هستند. همچنین این سبزیجات سبزرنگ حاوی ترکیب خاصی موسوم به سولفورافان هستند که خاصیت ضد سرطانی دارد. این عوامل مانع از رشد تومور در بدن می شود و خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد.
چای سبز
آنتی اکسیدان موجود در چای سبز خطر ابتلا به سرطان را در بدن کاهش می دهد. در عین حال ترکیب موجود در چای سبز موسوم به EGCG در رفع سرطان پستان شناخته شده است.
سیر و پیاز
پیاز و سیر هر دو آنتی اکسیدان قوی دارند و هر دو دارای خاصیت ضد سرطانی هستند. همچنین سیر و پیاز از جمله خوراکی های سالم به حساب می آیند زیرا دارای خواص ضد باکتری، ضد قارچ و ضد التهاب هستند و مصرف آنها می تواند بدن را در برابر صدها بیماری حفظ کند.
قارچ
مصرف قارچ برای زنان بویژه برای پیشگیری از سرطان پستان بسیار مفید است. همچنین این خوراکی رشد تومورهای سرطانی را متوقف می کند. قارچ حاوی عنصر خاصی است که آنزیم های استروژن سنتاز را مهار می کند. این آنزیم ها در کمک به رشد تومور نقش دارند.
گردو
مصرف گردو نیز برای سلامت زنان مفید است. از یک سو، گردو به دلیل داشتن اسیدهای چرب امگا ۳ خطر بیماری های قلبی را کاهش می دهد و از طرف دیگر در کاهش خطر سرطان نیز موثر است.
زردچوبه
زردچوبه حاوی کورکومین است. این ماده ویژگیهای ضدالتهابی و ضدآنتیاکسیدانی دارد. برخی از تحقیقات نشان دادهاند که کورکومین میتواند اثرات سمی سلولهای سرطانی سینه را کاهش دهد و جلوی رشد این سلولها را هم بگیرد.