معرفی فیلم/فردایی هم هست
کارگردان:پائولا کورتلزی
ژانر:کمدی،درام
سال اکران : ۲۰۲۳
فیلم )هنوز فردایی هست (در افتتاحیهی جشنوارهی فیلم رم اکران شد. سبک ساخت این اثر، فیلمهای سیاه و سفید دههی ۱۹۴۰ را تداعی کرده و فقر، خشونتخانگی، حقوق زنان و عزم یک مادر برای شکستن چرخهی سوءاستفاده در رم، پس از جنگ جهانی دوم را به تصویر میکشد. تماشاگران با فیلم کورتلزی )نویسنده و کارگردان) ارتباط عمیقی برقرار کردند. او به جای اینکه کل مدت فیلم با مضامینی سخت به مخاطبان فشار بیاورد، آنها را در مواجهه با مصائب اجتماعی به خنده وا میدارد. این فیلم در میان ۱۰ فیلم برتر ایتالیا قرار گرفت و سه جایزه از جشنوارهی فیلم رم از جمله جایزهی ویژه هیئت داوران را دریافت کرد و تاکنون توسط بیش از ۵.۳ میلیون نفر در سینماهای ایتالیا دیده شده است.
این فیلم توانسته است علاقهمندان را از نسلهای مختلف جذب خود کند و نکتهی جالبتوجه آن این است که بیش از ۴۵ درصد از تماشاگران مرد بودهاند.
فیلم فردایی هم هست قرار است پس از فرانسه، در بیش از ۱۷ کشور دیگر از جمله بریتانیا منتشر شود. داستان فیلم در سال ۱۹۴۶ اتفاق میافتد، سالی که زنان ایتالیایی توانستند برای اولین بار از حق رای خود، در یک انتخابات ملی و یک همهپرسی همزمان برای لغو سلطنت در دوم ژوئن، استفاده کنند.
کورتلزی بیان کرد که ایده ساخت این فیلم را از داستانهای مادربزرگهایش در آن دوره الهام گرفته است. او معتقد است که فیلم موفقی بوده است. زیرا توانسته احساسات ایتالیاییها را تحت تأثیر قرار دهد.
چیزی که بیشتر از همه چیز کارگردان این فیلم را تحت تأثیر قرار داد تعداد زنانی بود که پس از فیلم شهامت پیدا کردند و داستانهای خود را به اشتراک گذاشتند. و حتی یک نفر گفت : «من دلیا بودم، اما دیگر نیستم .» بیان این جملات در حضور حدود ۴۰۰ غریبه در یک سینما بسیار تاثیرگذار بود… انگار سینما تبدیل به محیطی محافظتشده برای به اشتراکگذاشتن داستانهای زنان شد. فیلم یک تجربهی خاص را رقم زد.