تیم ملی کیک بوکسینگ در حالی به مسابقات قهرمانی آسیا اعزام شده که از بین 9 بانوی حاضر در تیم ملی نام چهار بانوی کرمانی، سه ورزشکار و یک مربی نیز به چشم میخورد، این جامعه آماری نشان از پتانسیل بالای کرمان در کسب مدال های بین المللی در این رشته را دارد. علاوه بر این به گواه بانوان ملی پوش که همگی با مدال طلا از این مسابقات بازگشته اند؛ این هدف با حمایت و برنامهریزی منظم انجمن کیک بوکسینگ واکو ایران به ریاست دکتر ناصر نصیری محقق شده است.
اکرم نریمانی بانوی طلایی تیم ملی که به دلیل علاقه زیاد به ورزش تحصیلات خود را از همان ابتدا تربیت بدنی انتخاب کرده؛ تجربه حضور در مسابقات آسیایی را اینگونه توصیف میکند: «اکثر اعضای تیم تجربه حضور در مسابقات جهانی را داشتند، اما با همهگیری کرونا مسابقات آسیایی با تاخیر برگزار شد. اما برنامهریزی انجمن کیک بوکسینگ واکو ایران (انجمن کیک بوکسینگ ج.ا.ا) در انجام منظم تمرینات باعث شد تا تیم با بالاترین حد آمادگی خود در این مسابقات شرکت کند. اگر تاکید و برنامه ریزیهای انجمن کیک بوکسینگ واکو ایران (انجمن کیک بوکسینگ ج.ا.ا) نبود قطعا سطح آمادگی تیم نزول پیدا میکرد.»
او به عنوان یک بانوی رزمی کار این ورزش را اینگونه توصیف میکند: «در بسیاری از مواقع وقتی عنوان میکنم که رزمی کار هستم، از من سوال می شود ” آیا تا حالا یک مرد را زدی ؟ ” در صورتی که ورزش رزمی ورزش کنترل ذهن است، زیرا شما در دو دقیقه و زیر ضربات باید نقشه حمله را طراحی کنید و اگر عصبی باشید حتی مسابقه برده را خواهید باخت. افراد رزمی کار افراد خونسردتری نسبت به سایرین هستند . زیرا مهارت کنترل خشم و کنترل ذهن را به خوبی آموختهاند. از طرفی الگوی رفتاری در ورزش رزمی مملو از احترام است و این تاثیر در زندگی این افراد کاملا ملموس است.
ورزش قهرمانی همیشه با آسیبدیدگی همراه است اما کیک بوکسینگ بر خلاف تصور عامه مردم چون با تجهیزات و استانداردهای بین المللی انجام میشود با کمترین میزان آسیب دیدگی همراه است. از طرفی ورزش زنانه و ورزش مردانه نداریم». وی ورزش قهرمانی را اینگونه توصیف میکند: «لازمهی هدفمند بودن، منظم بودن است و نظم یعنی تکرار یک مسئلهی خسته کننده قهرمانی یعنی برای به دست آوردن یک مهارت سالها یک کار را تکرار کنید. و این برای همه قابل انجام نیست. از طرفی مشکلات و سختی ها همیشه و برای همه افراد وجود دارد، اما محدودیتها در ذهن ما شکل میگیرد. ادامه دادن و تسلیم نشدن مهم است از یک جایی به بعد دیگر ادامه ندادن برایتان سخت میشود.»
اسما شاهرخی یکی دیگر از اعضای تیم ملی که موفق به کسب مدال طلا شده است در تایید حمایتهای انجام شده گفت: «امکان دسترسی رایگان به باشگاه و بهرمندی از بهترین اساتید باعث دلگرمی اعضای تیم میشد از طرفی توجه مسئولین باعث بالارفتن انگیزه در اعضای تیم میشود.»
وی که از 5 سالگی تکواندو کار میکرده و از 16 سالگی به ورزش کیک بوکسینگ روی آورده است دلایل درخشش بانوان کرمانی در این رشته را اینگونه توصیف میکند: «استفاده از اساتید مجرب در بالا بردن تکنیک و آمادگی جسمانی و حفظ این آمادگی بسیار اثرگذار بوده است. از طرفی تاکید مسئولین بر منظم بودن برنامههای تمرینی، نقش کلیدی در بدست آوردن این نتایج داشته است.»
او در ادامه از سختیهای ورزش قهرمانی میگوید: «ورزش در سطح قهرمانی ملزم رعایت اصولی است و همین امر باعث میشود دایرهی دوستانتان به شدت محدود شود زیرا برای آنها اهمیت خواب کافی و پیروی از دستورات غذایی مشخص قابل درک نیست. اما زمانیکه برای خود اهداف مشخصی داشته باشید برای رسیدن به آن بسیاری از مشکلات را تحمل میکنید. من در حال حاضر علاوه بر انجام ورزش قهرمانی به مربیگری کیک بوکسینگ نیز مشغول هستم و حتی خواهرم بواسطهی من به این ورزش علاقهمند شده و در همین رشته مربی است.»
نگین ایرانمنش متولد 1382 که کوچکترین عضو تیم ملی کیک بوکسینگ کشور است و در این مسابقات موفق به کسب مدال طلا شده است در تایید صحبتهای هم تیمیهای خود میگوید: «زمانیکه از مسابقات بازگشتیم، در فرودگاه کرمان با استقبال بینظیر مسئولین از جمله آقای دکتر زاهدی نماینده کرمان و سایر مسئولین استان و اداره کل ورزش و جوانان استان روبرو شدیم که بسیار برایمان ارزشمند بود.»
او که اولین مدال خود را در سن شانزده سالگی و در مسابقات کشوری به دست آورده است میگوید: «همه قهرمانی را دوست دارند اما برای قهرمانی باید مثل یک قهرمان رفتار و تمرین کرد. من از سایر اعضای تیم سن کمتری داشتم. از سال 98 عضو تیم ملی بودهام و بواسطهی آن مجبور به رعایت نکاتی بودم که دیگر همسن و سالهای من نبودند. ورزش قهرمانی کار سادهای نیست اما من به دلیل علاقه و عشقی که به ورزش و به طور ویژه به ورزش رزمی داشتم سختیها را تحمل میکردم.»
در انتها خانم مهدیه جوشایی مربی تیم با اشاره به این نکته که کیکبوکسینگ به تازگی به رشتههای المپیک اضافه شده است، ضمن اظهار خرسندی از این رویداد و ابراز تشکر از آقای ناصر نصیری، رئیس انجمن کیکبوکسینگ واکو ایران و رئیس کنفدراسیون کیک بوکسینگ آسیا اظهار داشت: «مسابقات المپیک چیزی فراتر از مسابقات جهانی نیست. وقتی بانوان کرمانی در جریان مسابقات بینالمللی همیشه رتبه کسب کردهاند، پس در المپیک هم قطعا افتخار آفرین خواهند بود. ضمن اینکه برای تیم های پایه نیز کارهای خوبی صورت گرفته و طرح استعداد یابی برای گروه سنی نونهالان در سطح استان در حال برگزاری است و این نشان از عزم جدی مسئولین استان برای ماندن در سطح ملی دارد».
در انتها مربی تیم ملی کیک بوکسینگ از اعضای تیم به دلیل همراهی، رفاقت و فداکاریهایی که در حمایت از یکدیگر به عمل آوردند تشکر کرد و اضافه کرد: «گرچه هر سه بانوی کرمانی عضو تیم از سال 98 تجربه حضور در تیم ملی و شرکت در مسابقات جهانی را در کارنامه خود دارند، اما حضور 21 تیم با نفرات کامل در مسابقات آسیایی بانکوک نشان از سطح بالای مسابقات داشت و بانوان کرمانی تیم، هر سه موفق به کسب مدال طلا شدند که این امر گواه بالا بودن سطح استان کرمان در رشته کیک بوکسینگ در بین سایر استانهای کشور است. از دیگر پتانسیلهای استان کرمان میتوان به برگزاری اردوهای آمادگی تیم ملی به مدت یک هفته در شهر کرمان اشاره کرد. سطح کیفی این اردو به اندازهای بود که تمام اعضای تیم چه در بخش خانمها و چه در بخش آقایان با مدال به کشور برگشتند.»