گروهی از زنان افغانستانی با حضور در سازمان ملل از خواستار عدم پذیرش طالبان از سوی جوامع بین المللی شدن همچنین ایشان از سازمان ملل خواستند تا به طالبان اجازه ی دسترسی به کرسی در این سازمان راندهد.
فوزیه کوفی که بیش از این نیز جزوتیم مذاکره کننده با طالبان بوده در این خصوص: «موضوع بسیار ساده است. سازمان ملل باید این کرسی را به کسی بدهد که به حقوق همه در افغانستان احترام بگذارد. درباره زنان افغان زیاد صبحت میشود اما کسی به ما گوش نمیدهد. کمکها، اعطای پول و به رسمیت شناختن، همگی اهرمهایی هستند که جهان باید از آنها برای مشارکت، احترام به حقوق زنان و همه انسانها در افغانستان در تعامل خود با طالبان استفاده کند».
ناهید فرید،از سیاستمداران پیشین افغانستان، اسلا وردک، دیپلمات سابق و انیسا شهید، روزنامهنگار از جمله دیگر زنان زنانی بودند که خانم کوفی را در این حضور همراهی میکردند.
خانم فرید میگوید: «وقتی طالبان افغانستان را گرفتند، گفتند که به زنان اجازه میدهند تا همچنان کار و تحصیل کنند. اما آنها به این وعدهها وفا نکردند چنانچه با روی کار اممدن طالبان 153 رسانه خبری در افغانستان تعطیل و زنان خبرنگارن بیکار شدند و همگی شاهد فیلم ضربو جرح طالبان با خبرنگاران بودیم.
خانم وردک از کشورهای جهان خواسته تا در مورد حقوق زنان به طالبان فشار بیاورند. او در ادامه افزود: «اگر میخواهید به آنها کرسی بدهید باید شرایطی وجود داشته باشد. باید حقوق زنان را مد نظر قرار دهند.»