بریوش مرغ و قارچ

مونس زابلی
مونس زابلی

بریوش مرغ و قارچ

مواد لازم:

شیر : 1 لیوان

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 1عدد

پودر خمیر ترش : 1 ق غ

آرد : حدود 3 لیوان

روغن مایع :  4/1 لیوان

مواد لازم میانی:

مرغ : یک سینه بزرگ

قارچ :  19 عدد

فلفل دلمه ای رنگی : 2عدد

کلم بنفش : 1 لیوان

پنیر پیتزا : 2/1 لیوان

پیاز : 1 عدد

سیر : 3 حبه

زردچوبه و نمک و فلفل و پودر آویشن : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

پودر خمیر ترش و یک قاشق شکر را روی شیری ولرم می پاشیم.
ده دقیقه زمان می دهیم تا عمل بیاید. سپس تخم مرغ و روغن را با چنگال هم می زنیم. سپس مایع خمیر ترش و سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. ده دقیقه ورز می دهیم سپس روی آن را می پوشانیم.
یک تا یک ساعت و نیم استراحت می دهیم تا خمیر رو بیاید. در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم.
مرغ را با پیاز و سیر می پزیم و ریش ریش می کنیم. فلفل دلمه ای و قارچ را خرد و سپس سرخ می کنیم. کلم را خرد می کنیم. همه مواد را مخلوط می کنیم و سپس پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم.
خمیر که عمل آمد به سه قسمت تقسیم می کنیم. یکی یکی قسمتها را پهن کرده و مواد را لایه لایه روی آنها می ریزیم و سپس آن را رول می کنیم. درون قالب لوف یا بریوش کاغذ می اندازیم. بعد رول ها را با دقت درون قالب می گذاریم و مجدداً به مدت بیست دقیقه استراحت می دهیم. سپس با یک زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر روی آن ها را رومال می کنیم. سپس درون فر گذاشته و با تنظیم درجه فر روی حرارت مناسب، حدود 30 الی 40 دقیقه زمان می برد تا غذای ما آماده شود.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *