کیک خرمالو
خرمالو: 4 عدد
آرد: 2 لیوان
شکر: 1 و نیم لیوان
روغن مایع: 1 لیوان
گردو خرد شده: 2/1 لیوان
تخم مرغ: 4 عدد
بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
جوش شیرین یا نمک: 8/1 قاشق چایخوری
طرز تهیه:
– خرمالوها را پوست بگیرید، سپس گوشت خرمالوها را با میکسر به صورت پوره درآورید.
– زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا کنید.
– داخل کاسه ای زرده ها، روغن و شکر را آنقدر هم بزنید تا کِرِم رنگ و کشدار شود.
– سپس خرمالوهای پوره شده را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید.
– آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین یا نمک را مخلوط و چند بار الک کنید سپس قاشق قاشق به مایه کیک اضافه نمایید و به آرامی و به حالت دورانی مخلوط کنید.
– سفیده های تخم مرغ را جداگانه بزنید تا مانند برف شود (ظرف را برمیگردانید نریزد). سپس به بقیه مایه کیک اضافه کنید (تا حدی که سفیده مخلوط شود کافی میباشد، زیاد هم نزنید تا پُفِ کیک نخوابد).
– در انتها نیز گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
– قالب کیک را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید. سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 35 الی 45 دقیقه (بسته به نوع فر) قرار دهید تا بپزد.
– کیک خرمالو را پس از آماده شدن از فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود. سپس روی کیک را کمی عسل بزنید و گردو یا پسته خرد شده بپاشید (یا هر تزئین دیگری که دوست دارید). حال می توانید آن را سرو نمایید.
نوش جان!