قربانیان خشونت خانگی چه تاثیری از دادگاه زوج هالیودی پذیرفتند
گرچه دنبال کردن زندگی هنرمندان در همه جای دنیا متداول است اما دادگاه جانی دپ و ابرهرد به دلیل اتهامات عنوان شده از سوی هریک از طرفین، بازخودهای متعدد و متفاوتی را به دنبال داشت.
برخی از حقوقدانان معتقدند که برگزاری دادگاه جانی دپ و امبر هرد، بازیگران هالیوود در ایالات متحده آمریکا و تصمیم برای پخش تلویزیونی آن تاثیر « بالقوه فاجعهباری» بر روی قربانیان آزار و اذیت میگذارد.
آنها عنوان کردند چون ابتدا خانم هرد مدعی اعمال خشونت شده و در نهایت روند دادگاه به گونه ای دیگر رقم خورده ممکن است باعث شود بسیاری از بانوان از به نتیجه رسیدن دادگاهایی از این دست مایوس شوند.
از سوی دیگر بسیاری امیدوارند جسارت جانی دپ در بیان این حقیقت که یک مرد مورد خشونت قرار گرفته است باعث شکسته شدن این تابو در دنیا شود و مردان بیشتری از خشنوت روا شده در حق خود سخن بگویند.
طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، قاضی پنی آزکارت هفتهها قبل از شروع دادگاه تصمیم گرفت اجازه دهد دوربینها در دادگاه ایالتی روشن باشند زیرا ترس این وجود داشت که خبرنگاران زیادی برای این پرونده پر مخاطب حاضر شوند.
آزکارات گفته بود که برای این که جلسات پوشش زنده نداشته باشند دلیل موجهی وجود ندارد. این تصمیم مورد استقبال وکلای دپ قرار گرفت اما وکلای هرد با آن مخالف بودند.
میشل داوبر، استاد حقوق در دانشگاه استنفورد پوشش زنده دادگاه را «بدترین تصمیم برای قربانیان در چند دهه اخیر» توصیف کرد که نشاندهنده «فقدان درک عمیق قاضی از خشونت جنسی» است
او گفت که هرد مجبور شد موضوع ادعای تجاوز به خود را با جزییات در تلویزیون توصیف کند. این موضوع وجدان را شوکه میکند و حتما هر زن و قربانیان خشونت خانگی را صرفنظر از اینکه با حکم موافق باشد یا نه آزرده خاطر کرده است.
نکته قابل تامل دیگر در خصوص این دادگاه این نکته است که افکار عمومی به شدت به سمت دپ کشیده شد و هرد هدف پستها و میمهای آنلاین بیشماری قرار گرفت. بسیاری از روانشناسان و فعالین حقوق زنان آنها را «زنستیزی آشکار» توصیف کرده اند