به یکـی دیگـر از غذاهـای محلی کرمانـی یعنی »آبگوشـت متنجنـه« خواهیـم پرداخت. مواد الزم: نخود 1 پیمانه لوبیا چیتی 1 پیمانه پیاز خرد شده 2 عدد گوشت گوسفند خرد شده 800 گرم دنبه 50 گرم ترخون، جعفری، شنبلیله 100 گرم سیب زمینی 2 عدد برگه زردآلو 80 گرم به خرد کرده 1 عدد کوچک مغز گردوی خرد کرده 80 گرم نمک، فلفل، زردچوبه به میزان الزم طرز تهیه: نخـود خیـس خوردـه و 1 عدـد پیـاز را میکـس کنیـد.گوشـت و پیـاز را دـر ظرفی تفـت دهیـد و سـپس حبوبـات و نمـک و فلفـل و زردچوبـه را بـه آن اضافـه کنیـد فرصـت دهیـد تـا بپزنـد. دـر ایـن مرحلـه نخـود کوبیدـه و دنبـه را دـر ظرفـی ریختـه و روی اجـاق قـرار دهیـد تـا روغـن بیفتـد و بعـد رب گوجـه فرنگـی و سـبزی هـا را بـه آن بیفزاییـد. اینـک همـه مـواد پختـه را، بـا هـم مخلـوط کنیـد، سـیب زمینـی، برگـه زردآلـو، بِـه و گردو را اضافـه کرده و زمان بدهیـد تـا آبگوشـت جـا بیفتـد. نوش جان!