هرچند بر کسی پوشیده نیست که جامعه مردسالارانه مانع از دستیابی زنان به جایگاه واقعی خود شده است، اما نمیتوان منکر نقش زنان علیه خودشان در بوجود آمدن این روند شد. این تاثیرگذاری به حدی بوده است که امروزه یکی از بزرگترین موانع راه توسعه زنان در جوامع مختلف حضور زنانی است که نه بر اساس شایستگی بلکه از روی موقعیتی یا وابستگی خاص به جایگاهی رسیدهاند، زنانی که نه برای خدمت بلکه برای خوش خدمتی دارای منصب و مقام هستند که آن مقام هم از روی تخصص و حرفهشان به آن تعلق نگرفته است.
در جامعه زنان کرمانی نیز زنانی را سراغ داریم که دارای قدرتی هستند ، اما به جای استفاده از قلم و قدرت خود در بهبود جایگاه زنان، تلاش خود را در جهت جلوگیری از رشد و ارزش بخشی به هم جنسان خود بکار میبرند.
گرچه این شرایط در جامعه مردان نیز به چشم میخورد اما آنچه در این میان حساسیتهای جامعه زنان را بیش از پیش کرده، تلاش زنان برای به دست آوردن سهم اندک از پستهای مدیریتی و یا اجرای در سطحوح بالاتر است که با وجود زنان نا کارآمد تلاش زنان کاردان نیز ضایع میشود. با تمام تلاشهای صورت گرفته و عدم دستیابی زنان به جایگاه درخور توجه، اکنون جامعه زنان نیازمند توسعه همه جانبه است. هرچند نگاههایی در حال قوت گرفتن هستند که در تلاشند جامعه زنان را به خانهها برگرداند و چه ابزاری بهتر از این که زنان را مقابل زنان قرار دهند و این امر را پیش ببرند و اینجاست که متوجه میشویم که حضور بعضی از زنان در بعضی سمتها صرفاً ابزاری است.
امروز جامعه زنان توانایی بسیاری دارند که آنها را نادیده گرفتند از جمله این تواناییها، اثرگذاری، شبکه سازی و توسعه ارتباطات است. این تواناییهای امروزه می توان محرک بسیار قوی برای رشد جامعه زنان در حوزههای مختلف باشد که این نیازمند همبستگی این جامعه است.