|

۲۰ دی ۱۳۹۷

بریوش مرغ و قارچ

مواد لازم:

شیر : 1 لیوان

شکر : 1 پیمانه

تخم مرغ : 1عدد

پودر خمیر ترش : 1 ق غ

آرد : حدود 3 لیوان

روغن مایع :  4/1 لیوان

مواد لازم میانی:

مرغ : یک سینه بزرگ

قارچ :  19 عدد

فلفل دلمه ای رنگی : 2عدد

کلم بنفش : 1 لیوان

پنیر پیتزا : 2/1 لیوان

پیاز : 1 عدد

سیر : 3 حبه

زردچوبه و نمک و فلفل و پودر آویشن : به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

پودر خمیر ترش و یک قاشق شکر را روی شیری ولرم می پاشیم.
ده دقیقه زمان می دهیم تا عمل بیاید. سپس تخم مرغ و روغن را با چنگال هم می زنیم. سپس مایع خمیر ترش و سپس آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر جمع شود. ده دقیقه ورز می دهیم سپس روی آن را می پوشانیم.
یک تا یک ساعت و نیم استراحت می دهیم تا خمیر رو بیاید. در این فاصله مواد میانی را آماده می کنیم.
مرغ را با پیاز و سیر می پزیم و ریش ریش می کنیم. فلفل دلمه ای و قارچ را خرد و سپس سرخ می کنیم. کلم را خرد می کنیم. همه مواد را مخلوط می کنیم و سپس پنیر پیتزا را هم اضافه می کنیم.
خمیر که عمل آمد به سه قسمت تقسیم می کنیم. یکی یکی قسمتها را پهن کرده و مواد را لایه لایه روی آنها می ریزیم و سپس آن را رول می کنیم. درون قالب لوف یا بریوش کاغذ می اندازیم. بعد رول ها را با دقت درون قالب می گذاریم و مجدداً به مدت بیست دقیقه استراحت می دهیم. سپس با یک زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر روی آن ها را رومال می کنیم. سپس درون فر گذاشته و با تنظیم درجه فر روی حرارت مناسب، حدود 30 الی 40 دقیقه زمان می برد تا غذای ما آماده شود.

نوش جان